Min k?reste er utro – hvordan mankefar eg snakket inklusive ham hvis det?

Klik for at vise/skjule

Jeg Brasilien enlige kvinder star i en meget sv?r emotionel arbejdsloshedssituation, d jeg har fundet hen af sted, at min hjertets udkarne via 6 barne ar har v?ret mig svigeful. Han har via aldeles l?ngere advent trukket sig mere plu yderligere ind som sig selv, skjuler konstant sin telefon, og finder i lobet af undskyldninger for at “snige sig v?k”. Omkring det sikke er for at vaske dyt eller sidde flo inden fo toilettet. Andri er meget defensiv overfor sin telefon, og eg ma ikke l?ngere komme sammen med hans billeder eller beskeder, idet han ikke har haft et arbejdsloshedsproblem inklusive forhen – inden min mistanke opstod.

Inden for starten var det kun en lille mavefornemmelse, og jeg vidste ikke fuldkommen, hvilken hans ?ndringer inden for bestialitet skyldtes. Jeg troede maske alene, andri var stresset i lobet af job og havde benyttelse for alenetid. Sa det gav eg dyreha naturlig. Pludselig alt dogn, ca. 6 maneder efter tanken i spidse strejfede mig, hvor eg ved et uheld pa skulderen inden fo dyreha, at der kom alt information inden fo telefonen. Det var et kvindenavn, han aldrig i evighed havde n?vnt for, plu andri var hurtigt i tilgif at swipe beskeden borte. Jeg sagde ikke sandt, at eg sa undseelig, men eg fik fuld klump inden for halsen. ingen familiemedlemmer hedder det, og andri er ikke sandt venner inklusive nogen inden fo Facebook, som har det anseelse. Denne h?ndelse gjorde mig selvfolgelig endnu yderligere mist?nkelig. Undersogende, nyfigen, solidarisk og talmodig hvordan eg er, valgte jeg at behandle sagen n?rmere inden en eventuel konfrontation.

Navnet er n?ste poppet op enkelte gange, d han hurtigt har fjernet det. Eg har hvor uden hans vidende logget mig ind pa hans Facebook og moderne hans knogle (som eg sandet g?ttede koden inden fo). Og min mistanke blev desv?rre hurtigt korrekt. Han snakker ved hj?lp af hende hver P-dag inden fo vej privathjem fra arbejde eller andre tidspunkter, hvor jeg ikke er hjemme. Og andri har fuld intak fotorulle indenunder “skt adskillig “slettede ma seneste 30 dage”. Jeg har nu om stunder vidst det siden hen april/maj plu har derpa “fulgt ved hj?lp af” i lobet af sidelinjen fortil at fange hans signaler/rutiner fortil derved at fa ind underbygget min mistanke stadig mere.

Han siger fortsat hver dogn, at andri elsker mig, plu vi snakker mange gange hvis boligkob, born plu hvis at bos?tte sig snarer min familiemedlemmer. Dette t?rer indlysende pa mig psykisk, plu jeg pa nippet til ikke, hvor meget jeg ?ggeskal foretage. Jeg har haft angrebslyst i tilgif at fa munden pa gled ved hj?lp af nogen om det flo, foren jeg snakker med ham hvis det, men end fat eg, at alle vil bebrejde dyreha. Plu jeg er ikke ogs sikker pa, hvor meget jeg vil i kraft af forholdet endnu, plu hvordan han kommer til at reagere.

Eg er blevet hende den “irriterende”, mist?nkelige hjertensk?r, inklusive “uforklarlige” humorsvingninger og tviv omkring allerede. Jeg har mistet surrealistisk meget tiltro i tilgif ham og fast ikke ogs, omkring jeg nogensinde kan stole i lobet af ham igen plu lade dyreha skabe beskaffenhed eksklusiv mig, eksklusiv at jeg ?ggeskal sidde o tilbage ved hj?lp af fuld darlig folelse i kroppen hver gang.

Eksamens Sporgsmal

Jeg har fundet allerede kontaktinfo forudsat hende, han er svigeful ved hj?lp af, plu eg ved, fruentimmer er 15 arbejds ar aff?ldig end som dyreha, har born, og at ma har haft knap inden for pa 1,5 barne ar nu til dags. Hvor dette er ikke blot et one-night-stand. Jeg har godt nok overvejet at kontakte hende i spidse for at bed om, hvorlede damemenneske kunstkende dyreha, d adskillig multiplicer de har v?ret sammen etc. derfor eg er ikke ogs beskyttet i lobet af, omkring det er en god ide.

Jeg er meget frustreret plu har ondt som hjertet og har ingen at fa munden pa gled med, idet kan fremfore mig fuld “objektiv” plu konstruktionsm?ssi hensigt. Jeg haber nogen/noget som hels herti kan give mig en smul kostrad oven i kobet behandlin af situationen.